maanantai 23. toukokuuta 2011

Asupäivitystä keskiviikolta

Upee bonus; Viviennet vaihtoon ja crocsit jalkaan ja.......tulos:Viime keskiviikkona tapahtui kaikenlaista; käväisin fysioterapiassa, käytiin Marusekissa syömässä Sonjan kanssa ja muuten vaan hengailtiin ja vähän photoshoottailtiin :)!

Oikeestaan koko viikko on ollut yhtä menemistä sinne ja tänne; lauantaina oltiin leffassa Sonjan kanssa kattomassa ''Fast five''. Oli ihan ok leffa, mutta paljon huonompi kuin esim. 4 =D No sitten vähän hurjasteltiin ja sekoiltiin ja joo..pidettiin vaan hauskaa :D

Eilen taas olin Helsingissä D:n keikalla ja oli kyllä katsomisen ja kuuntelemisen arvoinen keikka, jäi hyvä fiilis :)! Toivottavasti tulevat uudelleen~!

Nyt vietän loppupäivän telkun ja koneen ääressä! Huomenna tarkoitus mennä metsästämään paitaa keskiviikkoiseen tanssinäytökseen ja ramppaamaan vähän terveyskeskuksella (vaihteeksi) ja jtn muuta shaibaa!

But for now, ciaò~!

(ps. en ymmärrä minkä takia nää kuvat kusi taas tälläi O___O! jumaleissön ku osaa olla vaikeeta..yrittäkää nyt noita hiirenpaskoista sit saada selvää)

4 kommenttia:

 1. oot niiin laiha ;;_________________;;;♥ kato ny noita reisiä...!!!!
  ja toi bonus on ihan paras XDDD

  VastaaPoista
 2. en oo...oikeesti! näytän vaan nois kuvis laihemmalta jotenki -___-' ja lol oli kova meno :D!

  VastaaPoista
 3. ei kukaan vaa "näytä laihemmalta" vaan sä OOT tollanen oikeesti!! epäreilua *_____*
  teiän naapuritki varmaa nautti tosta tankotanssishowsta XD

  VastaaPoista
 4. näyttäähän!!!!! mää ainakin! en oo yhtään laiha, oon vaan levee munakoiso -___-! ja varmana :DD ne aina näkee ku sekoilen XD

  VastaaPoista