torstai 2. kesäkuuta 2011

I want your beautiful soul

Olin tiistaina Roosan kanssa vähän shoppailemassa Tampereella ja mukaan tarttui taas kaikkea sellaista, mikä ei sisältynyt alkuperäiseen ostosuunnitelmaan ^^' Miksi näin käy aina....?

No näitä uutukaisia saan sitten alkaa tunkemaan jo muutenkin ylipursuavaan vaatekaappiini:Hieman soviteltiin kuteita & posetettiin. READ; Roosa, sun pitää hakee kans tollanen huppari ;)Tajusin eilen vasta, että toi verkkatakki olikin tollanen jännä käännettävä O.O No... tuun silti varmaan käyttään sitä enemmäkseen kuitenkin 'oikein päin' eli tollasena punaoranssina :')Ostin myös 3 uutta kynsilakkaa & kyseistä pinkkiä on jo kokeiltu niin kuin kuvasta näkyy. Ajattelin kyllä tuunata näistä kynsistä jotkut hienommat, mutta menkööt nyt ihan tällasina basicceinä vähän aikaa :)

Illalla, tai no yöllä, saatiin Roosan kanssa päähämme mennä vähän riehumaan yhdelle rannalle :--D Oli aika jännää~! Keinuttiin ja laulettiin ja puhuttiin ankoille, rentouttavaa, suosittelen!''Villejä, villejä, ei ihmisiä lainkaan!''Joo morjesta pöytään.... Oli kovat höögit piipussa. Sellanen tiistai.

Eilen sitten käännettiin autonnokka kohti Poria Sonjan kanssa mutta paska reissuhan siitä tuli :--D Mun koko aamu oli mennyt muutenkin suoraan sanottuna v*tuiks koska mm. a) höyläsin juustohöylällä kynnestäni sentin veks b) löin nyrkillä seinään ja hetken pelkäsin jo hiusmurtumaa c) oli niin kiire että jäi muutama melko tärkeä asia hoitamatta ja sitten siellä prkleen Porissa ei voinut sitten aurinko edes paistaa :---D No nokka takaisin kohti Nokiaa ja mentiin sitten Sonjan pihaan aurinkoa ottamaan :'D Tuloksetta sekin....
Myöhemmin tultiin vielä sitten meille hengailemaan, katsottiin loppuun Supernaturalin 6. tuottari ja voi sitä raivon määrää...Katsottiin myös ''Miehet jotka vihaavat naisia'' -elokuva (I LOVE THAT MOVIE!). Ja lopulta Sonja päätyi myös jäämään yökylään liiallisen vainoharhaamisen tuloksena.. Näillä mentiin eilinen; armotonta raivoa & jtn tissi/pippeli-juttuja. KIINNOSTI?

No tänään olenkin sitten tehnyt sushia nomnom & illalla menen puistoon ZUMBAAMAAN :DDD Katsoo mitä tulee~! Huomenna taas vähän shoppaamaan; yhdet kengät kiikarissa & synttärilahjaa kaverille, jonka synttäreitä olisi tarkoitus juhlia lauantaina :)

Oh well, siinä kaikki tältä erää :D Ba-bai~!

6 kommenttia:

 1. toi huppari on vaan niin ihana!♥ ja baseball-takki!! lol teiän kuvat btw XD

  ja lol se eilinen hieman kyl feilas :---------DDD tissi & pippelijutut & raivo ♥

  CASTIEL ;;;_________________;;

  VastaaPoista
 2. kiitos, uknow why I bought it ;)! ja meidän kuvat on aikah....edustavia:D:D
  ja ihanko tosi..vittu karma! mut me taistellaan ;)!!!
  JA CAS YHYY INDEED ;___;;

  VastaaPoista
 3. Hahhhaaaa! xDDD Aika edustus tosiaan..! ;P

  JA tiekkö, olin eilen jo menossa hakeen sitä hupparia ja pääsinki kaupunkiin asti, mut sit en osannu päättää, ostanko sen vaaleensinisen vai -punasen, joten en ostanu kumpaakaan, vaan ostin kaikkee muuta, ja nyt pohdin sitä edelleen.. ;D Kyllä, oon vaikee ihminen! >.<

  Mutta oli kyllä ihan mahtava päivä; Joutsenprinsessaakin ja kaikkee, ja ne laulut! ^^<3

  VastaaPoista
 4. Me edustetaan aina ;)!

  Ja sinä HÖLMÖ! Osta sit vaikka molemmat XDDD hmm kumpikin kyl sopi sulle ja kumpikin on söpö :3 ja sinä olet XD hihi!

  Ja oli kiitos viel <3

  VastaaPoista
 5. aivan ihana toi athletic-huppari, mistä se on?

  oot niin nättiii ;-;

  VastaaPoista
 6. @anonyymi joo se on kyl pure love :)! Ja se on spirit storesta ^^!
  Ja kiitos ;;_;;♥

  VastaaPoista