tiistai 3. toukokuuta 2011

Tik!Tok in hurry

Hóla y'all!

Kiirettä on pitänyt taas viimeiset pari viikkoa. Oli pääsiäinen, Annyeong!Partyt (joissa hengailin Sonjan&Marian kanssa ja oli aivan TAJUTTOMAN hyvä meno omg kiitos siitä♥) & nyt viimeisimpänä vappu, josta ajattelin tehdä viimestään huomenna postauksen ^^!

No, eilen kävin Roosan kanssa Tampereella vähän shoppailemassa ja syömässä Marusekissa. Mukaan tarttui muutama paita & uudet korkkarit :











Pieni toppivillitys iski......




Kengät ostin Aleksi13:sta -50% alennuksella yay!


Sitten noin viikko sitten sain postissa toisen tilaamani vaatepaketin asos.comilta & myös paketin Ellokselta, take a look:









Sormus & sininen 'mekko' asokselta, takki ellokselta.

Vielä yksi tilaus tekisi mieli tehdä, sen jälkeen voisin vähän rajoittaa tätä shoppaamisen määrää.....hehhe

Asukuvia voisin näistäkin vaatteista postailla sitten joskus vähän myöhemmin kun kelit sallii näitä käyttää :)

Mutta joo, nyt ajattelin alkaa väsäämään uusia kynsiä & viettämään tiistaita muuten vaan tumblrissa & leffoja katsellen! Babai~♥!

4 kommenttia:

  1. NOI KORKKARIT ♥ !! ja vähänkö ostit toppeja! XD toi Dieseliki sit lähti mukaan :D btw toi eka vaaleenpunanen toppi on ihan samanlainen ku Janicallaki on :D!

    VastaaPoista
  2. @slept joo oon kattellu noita jo kauan ja ne oli iha sikahyvät jalkaan ja ny viel alennukses ni pakko ;) ja joo....vahinkooo XDDD ja jep..se oli kallis mut joo..pakko XDDD hahah! ja joo ajattelinki et se tais olla samanlaine :D! mut onneks ei nähä niin usein ni ei pitäs tulla catfightia ja tuskin tuliskaan XD se oli vaan niin ihana ;;___;;

    VastaaPoista
  3. noi korkkarit on niin upeet!!!haluun ne!!!!!! :D ja tuli tän jälkee kauhee tarve päästä shoppaileen! ;)

    VastaaPoista
  4. @chelochelo ne on kyl aika kivat ;)!!! ja sullahan on siellä aivan täydellinen mahdollisuus, ja vielä halvalla! :D I'm jealous!

    VastaaPoista