keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Jacket, bag & makeup

Viime päivinä on tullut ostettua seuraavanlaisia tavaroita:Takki ONLY:sta puoleen hintaan ou jee ja varmaan mun ensimmäinen musta takki ikinä!

Laukku Radiokirppikseltä 20€ ja aitoo nahkaa! Myös mun ensimmäinen ruskea pikkulaukku!

Tänään sitten postiluukuun kilahti muutama tuote, jotka tilasin Sugarpillshop:sta.
Paketin sisältö:Ripsiliima & 4 x mitä jännempiä luomivärejä! Kiinostuin näistä kyseisistä luomiväreistä, koska ovat kuulemma ''cruelty free'' eikä niitä koskaan testata eläimillä = me likey♥Tilaamani värit olivat: 1 x Birthday girl loose eyeshadow, 1 x Paperdoll loose eyeshadow, 1 x Royal sugar loose eyeshadow & 1 x Lumi loose eyeshadow! Noi paketit on niin sulosia ´3`~~!!

Kaikista noista tykkäsin, nyt vaan pitäs vielä opetella meikkaan ^^'! Vähän jo leikin näillä ja totesin, että miksköhän hel*etissä hain sinne maskeerauskouluun?.. Oon ehkä surkein meikkaaja _IKINÄ_! No, oppimaanhan sinne on menty!

Eipä tässä muuta, menen jatkamaan iltaa Lostin ykköstuottarin kanssa! See ya later :)!

2 kommenttia:

  1. homg kiva prätkämimmitakki! sun takit ei btw mahdu enää tähän maailmaan -________- ja ihana laukkuki! ja ihania meikkejä! lol sonja käyttää sanaa ihana lololol!!

    ja tasan osaat meikkaa oot vaan niin ylikriittinen!!!!

    VastaaPoista
  2. Joo se oli musthave ja yhhyy niin ihana *__*! Ainoo vaa et pirun hiostava ku ei o aitoo nahkaa ;/! ja ei mahdukkaan hupsis ja lisää on tiedos XD! ja kiitos, oli ihka ensimmäinen kirppariostos ikinä O_O! ja ihanaa leijonat ihanaa lol mut en kyl osaa mut toivottavasti viel opin :D

    VastaaPoista