torstai 6. lokakuuta 2011

Just chillin' before the doomsday

Tänään kävin Tampereella äidin kanssa, tarkoituksena ostaa vain yksi tuote. Kröhm, no, toisin kävi. Tuhlasin loputkin vähät rahani seuraavanlaisiin ihanuuksiin:



Aussie- 3 minute miracle conditioner (suosittelen!), OSIS- extra strong hiuslakka (suosittelen myös! Nyt hulluilla päivillä 15,50€!) & Four reasons- Heat styler (ei kokemuksia, vielä.)




Make up Store- Mixing liquid (tätä lähdin alunperin hakemaan!) & 3 uutta depend kynsilakkaa




Myöskin Make up Storelta: Eyedust nimeltään Latin.


Sitten päivän ehdoton ostosuosikki♥:



Uusi tuoksu Dieseliltä, nimeltään Loverdose! Mulla loppui joku aika sitten pitkäaikainen suosikki Fuel for life, myöskin Dieseliltä, ja on ollut tarkoitus ostaa uusi, mutta sitten törmäsin tähän ja sitten vähän nuuskaisin ja olin myyty. Kuolin. (Aion kyllä edelleen ostaa Fueliakin, mutta tää saa kelvata jonkin aikaa~!) Kaiken kukkuraksi toi pullo on vaan mun mielestä aika, no, saatanan söpö&hieno joten en voinut vastustaa hahahaaaa!


Itse pakkauksessa tuoksua kuvaillaan näin:
Oletko valmis yliannostukseen rakkautta ja intohimoa? Nainen on kuin rakkauden nuoli, joka lävistää miehen sydämen. Hänen rakkautensa on kallisarvoista kuin timantit, hän on vaarallinen kuin ase. Jo pieni pisara tätä lakritsin, vanilijan ja appelsiininkukan muodostamaa hurmaavaa eliksiiriä riittää sytyttämään intohimon. Seksikäs kukkais-itämainen tuoksu.


PURE_LOVE♥




Söpöt sukat GT:stä




Sain tänään myös postissa Ebaystä tilaamani 120 väriä sisältävän meikkipaletin ja päätin esitellä sitten samaan syssyyn muiden kanssa! I'm in love :)


Tässä myös kuvaa uusista kynsistä! Oon taas löytänyt violetin uudelleen (kadotinko sitä edes koskaan?) ja koko ajan tekee kaikkea violettia mieli.. ehkä enimmäkseen kuitenkin Fazerin lontoonraesuklaata. . .



Kuva on kyllä vaihteeksi hieman huonolaatuinen, joten värit ei pääse ihan oikeuksiinsa -.-' ( UUSI KAMERA KIITOS! Canon vai Nikon hmm?)


No sitten rampattiin äitin kanssa vielä pesulassa, suutarissa, tilitoimistossa ja Manhattanilla syömässä! Nyt ajattelin katsella Salkkarit, muutaman jakson Lostia, toivoa ettei mun koira kuole mihinkään myrkkyyn (meni pirulainen popsimaan jtn tuntematonta ulkona) ja koittaa loppujen lopuksi saada vähän untakin. Nimittäin huomenna on tärkeä päivä ja myös hemmetin stressaava päivä; liput mun tulevan aviomiehen JYJ:n keikalle Berliinissä tulee myyntiin ja niistä lipuista saa tapella kirvein ja hampain jos sinne haluaa päästä. Oon tehny sotasuunnitelman, mutta en usko että onni potkii tällä kertaa :-( Olishan se nyt ihan liian mukavaa.

Ainiin, otsikko tosiaan viittaa siihen, että meikä aloittaa sitten ensi maanantaina koulun<3 ei kiinnostaisi v*ttuakaan mutta pakko mennä kun maksettu kerta on... KILL ME! Sain myös tietää että muuttopäivä aikaistui kahdella viikolla! Voi hele, tulee kiire!
Oh well, this is it for now! See ya later lovelies♥!

6 kommenttia:

  1. eyedust? mixing liquid? wtf XDDDD t. Sonja en-osaa-meikata. mutjoo toi hajuvesi on ihana, oon iteki testannu! ja purkkiki niin söpö *________* ja vittu meitsi taistelee VIIKATTEIN!!!!

    VastaaPoista
  2. @slept haha voin selittää si ku nähään, ei siinä oo mtn ihmeellistä oikeestaan! Emmääkä osaa meikata, ostan vaa kaikkee kallista ja hukkaan menee ^^'! ja en kestä, on meinaa vaan pirun ihana hajuvesi yhyy *_*! ja vittu mä syön kaikki... tai räjäytän vaihtoehtoisesti maapallon :-) Jos en minö saa lippua niin ei saa kukaan muukaan. PISTE

    VastaaPoista
  3. toi hajuvesi on IHANA!!! oli pakko ostaa itelleniki ku huomasin et yks mun kuudesta hajuvedestä oli lopussa ja alko ahistaa XD nuuhkasin kans kerra ja sit olinki jo kassalla ostamassa tota kaunokaista!

    VastaaPoista
  4. @anonyymi I KNOW HOW YOU FEEL!!! Pahinta tos oli se et oikeesti tuhlasin loput rahani ku en voinu vastustaa... Ehhe... :D!

    VastaaPoista
  5. I really love your nails. That's such a cute idea.

    -Ly
    http://www.lyzhang.com

    VastaaPoista