lauantai 29. tammikuuta 2011

!~Oh don't be so dramatic babe~!

Moips :)!
Kuluneen viikon aikana on taas tapahtunut kaikenlaista. Viime viikon perjantaina käytiin äidin ja isän kanssa katsomassa Tampereella näytelmää: ''Juoppohullun päiväkirjat''. Hmmm...en oikeen tiedä mitä pitäis sanoo, ihan jeesh se oli, hieman mautonta settiä välillä mun makuun liiallinen kikkeliläppä EI mun mielestä ole hauskaa mutta kyllä siellä nauraakin sai. 22.1 ollaan vietetty äidin synttäreitä ja nyt eilen 28.1 vietetiin vuorostaan perheen vanhimman eli iskän synttäreitä :)! Vieraita tulee varmaan tänään lisää ja en yhtään nyt jaksais tällasta rumbaa viihtyisin mieluummin koneen ja playstationin ääressä heh



vilaus lookista viime viikon perjantailta


voisin oikeesti alkaa postaamaan enemmän KOKONAISIA asukuvia joskus taas...keh...

Ostoksiakin on tullut tehtyä, paljonkin. Mukaan on tarttunut kaikenlaista pientä krääsää, joita nyt en vaan yksinkertaisesti jaksa alkaa erikseen kuvailemaan :')
Oon hiljattain hurahtanut kynttilöihin *___* Ah~! Miksen oo ennen tajunnut! Ostin iittalasta ja pari sellaista ihanaa Kivi- tuikkua, haluan lisää! ! !

Noh on sitten tullut osteltua hieman kosmetiikkaa:



Kynsilakkoja~ Blingilakka oli lopussa ja ton haaleenkeltaisen ostin kun se oli vaaaaaaaan niiiiin ihanan värinen *o* En malta venaa et pääsen kyhäämään sillä jonkinmoiset kynnet lalala~




3 uutta luomiväriä! Imo nää Rimmelin luomivärit on kyl parhaimpia näistä ns. 'halppis' merkeistä. Ei o mitenkä pliisuja vaan oikeesti näkyy iholla :)




Random kuva mun puhelimesta atm! Otin taas suklaakuoret käyttöön ja tykkään niistä tällä hetkellä paljon enemmän kuin mitä aluksi *_* Yhdistin sitten kuoriin ton vaaleenpunasen karvamötikän ja suklaanpalan ja joo.. I wanna eat my phone X3, help~!


Väsäsin tässä tiistaina uudet kynnet ↓:





Pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa nyt noita tollasia ketjukoristeita ^^ I'm in love! On paljon kivempi koristella kunnolla kynnet kuin vain pelkällä lakalla! Inspiraatio laukkaa, haluan vaan tehdä koko ajan uusia kynsiä ja ostaa kaikkia ihania tarvikkeita *O* Malesian matkaa odotellessa, sieltä löytyy kaikkee kivaa krääsää fosho~! What do you think ↑↑↑ ^^?




Enimmäkseen viikko on kulunut näin ↑, mahakipua & vittuuntumista potiessa ja kavereiden kanssa hengaamalla ja säätämällä kaikkee shaissee :'D Heh! NOTICE: ↑↑↑ Jaredina aka Sammy! Ostin uuden Barbababan mun toisen mustan, Deanin, kaveriksi :-) Ai mikä Supernatural, ai mikä Winchest rköhm?


Hei btw, ens kuussa olis ehkä tarkotus mennä Annyeong!Partyihin Helsingin Glorialle bilettämään! Ei kyllä ole vielä varmuutta menosta, koska rakas serkkuni vierailee Suomessa juuri tuohon aikaan, joten katsoo nyt sitten että onnistuuko lähtö vai ei :)! Keitä on menossa, tai halukkaita menemään ^^?

Nyt voisin nyrkkeillä hetken, viedä koiraa ulos, siivoilla ja katsoa vaikkapa vaihteeksi vähän O.C:tä :)! Huomenna saankin sitten vieraakseni muutamaksi päiväksi Kotkan suunnalta Katin :)♥ Mutta joo, hope you enjoyed, I know, my posts are_LAME_ Sorry ^^'!

~♥HUOM♥~ Viimein uusi ULKOASU! Way to go! What do you say? ^^ En o ite 100% tyytyväinen, mut nyt oon ilonen et sain väsättyä headerin ihan itse wohoo~! Ja värit mätsää ainakin jotenkin yhteen :'3 I iz happy♥

But yeah off for now! Bai! See ya later~~♥!

6 kommenttia:

  1. toi ulkoasuuuu♥ ja Sammy! ja kynnet ♥ *-----*

    VastaaPoista
  2. @slept kiitos ny viel♥ Ja Jaredina on aika viehättävä pitkine ripsineen ;--) ja kiitos♥ ne on kyl luonnos kivemman näköset!

    VastaaPoista
  3. Heiiii ei sun merkinnät oo yhtään LAME! :( Sun merkintöjä on aina niin kiva lukee ^_____^

    Haluisin mennä Annyeongiin mut en varmaan mee.. Mut en tiiä kyl vielä ihan varmasti :'D Oon luultavasti taas TAMPEREELLA sillon! XDD

    Ja mulla muuten meni puihin se viisumin hakeminen XD Ku en muistanu et on kiinalainen uusivuosi eli se suurlähetystö on kiinni! XD Damn..

    Mut nähää huomenna~ ^^ Yay!

    VastaaPoista
  4. @Kati aaaaw kiitos ;;__;;! mä luulin et ne on ihan kökköjä...XD

    Mä haluisin kanssa mut en nyt sit tosiaan viel tiedä ku sen mun serkku tulee niin kaukaa käymää, jos se ei halua mennä sinne niin sit jää väliin ^^,'

    Oho! no onpa kiva O__O koska sit saat ne viisumit O__O?

    ja jep ~^^!

    VastaaPoista
  5. Vitsi mietin sillon torstaina, et mikä tosta keltasesta lakasta tulee mieleen, ja nyt tajusin, et se näyttää ihan vanukkaalta! <3 ^ ^

    R

    VastaaPoista
  6. @R haha niinpä näyttääki! sellaselta paula lehmä vanukkaalta or whatever *o* XD

    VastaaPoista