tiistai 18. tammikuuta 2011

We're never gonna be as young as we are tonight

Heippa!

Synttärit oli ja meni, vieraita kävi peräti kahtena päivänä! Lahjoja tuli saatua, enimmäkseen alkoholia onko tää joku vihjaus häh? ja astioita ja aterimia♥ (← hyvin tyytyväinen olen, koska nyt ei tarvi ostaa itse kun on omaan kämppään muutto edessä sitten joskus tulevaisuudessa =) )

Odotan myös muutamaa pakettia ebaystä paraikaa, kynsijuttuja ja pari PS1 peliä (joista toinen saapuikin jo itse asiassa tänään *O*), ihan siis omia synttärilahjoja itelleni :-D haha~

Tässä kuvaa yhdestä mieluisasta lahjasta äidiltä mulle ↓New fragrance by GUCCI. I ❤ it


Guccin luovan johtajan, Frida Gianninin luoma tuoksu Gucci Guilty on lämmin ja iskevä itämaisen kukkainen tuoksu. Tuoksu vetää puoleensa avautuen ylellisellä ja muodikkaan läpikuultavalla mandariinin pirskahduksella, joka hehkuu rohkean punapippurin rinnalla.
Sain myös ruusuja ´3`
itkunen koska pelästy mun rumaa turpaa Aino :) I've bought that Hello kitty hat for her ^.^


Loppuun vielä kökkö kuva eilisestä asusta↓ (Sonja sori en antanu sun kuvata mua koska en vaan yksinkertasesti a) osaa olla kameran edessä b) tykkää olla kuvattavana :'))Ton hameen ostin sillon joskus kesäkuussa alennuksesta ja nyt se vasta pääsi ensimmäisen kerran käyttöön! Tuunasin vähän tota mun valkosta t-paitaa lisäämällä siihen tollasen irrotettavan kylläkin rusetin! Hiukset oli ihan plää ja jtn joo.. haha


Nyt ajattelin viettää jälleen iltani O.C:n parissa napostelematta yhtään mitään, sillä nyt on meneillään uusi tavoite; karkin syöminen saisi rajoittua vain viikonlopulle pe/la tai la/su! Järkyttävät vieroitusoireet on koko ajan, mutta pakko tätä mässäämistä on vähentää, ei sen takia että pelkäisin lihomista, ällöttää vaan se määrä mitä aina mässään. 6 vuotta oon vetäny lähes päivittän karkkia ainakin jonkin verran joten... nyt saa loppua :D! Katotaan kauanko kestän!
Mut anygays, nyt hiippailen orange countyn ihmeelliseen maailmaan! Synttäreistä tulossa edelleen se postaus 2, joko huomenna tai ylihuomenna! Ja uuden headerin&layoutin väsään luultavammin ensi viikolla!

But for now, ciao~♥!

In English: Hey guys! In this post I just talked about my b-day, or my b-day presents to be exact! I mostly got plates & silverware (of which I'm extremely happy 'cuz I don't need to spend my own money on them when I'm going to move on my own apartment someday ^^) I also got many bottles of alcohol...krhmm...! And I also wanted to represent you guys a gift that my mom gave me; a new fragrance by GUCCI, 'Guilty'. I love it! I love the whole package and it smells so good also♥
In the end there's a pic of me & my yesterday's look! I bought that skirt last summer and I wore it for the 1st time yesterday... :''D hah!
Now I'm going to spend the rest of the night with the O.C~!
I will post another entry of my b-day tomorrow or day after tomorrow! I will also prepare new header&layout next week (I have said this many times but I just need to keep repeating myself so that I can get it done...:'D)
But yeah, I'm off now, bai~♥!


ps. :')

5 kommenttia:

 1. IHANA toi Guccikuva *------------*♥ ja toi Aino on söpö :3 wtf @ me O_____O


  no mä kysyn silti XDDD koska yritän kouluttaa sua siihen et olisit kameran edessä!! :DDDDD koska susta saa niin hyviä kuvia! en suostu luovuttaa! sorii~~ XD

  toi asu oli niin hieno!! 8OO

  VastaaPoista
 2. @slept thanks dude :P I like it too! ja selvästi sulla vauvakuume tulossa ;DD sure :---D!!

  ja voit kysyä mut voin taata et saat tehä aika paljon töitä ton asian suhteen......

  ja ei se ny niin hieno/hieno ollut mut kiitos ny ♥

  VastaaPoista
 3. joo toki XDDD oon itseasias raskaana sori unohtu kertoo!

  ja jankutan joka kerta ja otan kameran mukaan 8))))) siitäs saat!

  ja oli se *o*

  VastaaPoista
 4. Mul on kans toi ongelma et en oikee tykkää olla kameran edessä ku en osaa posettaa hyvin XD En oikee tiiä miten olisin ni sit joko vedän ihan yli tai näytän ihan joltai platkulta... XD Selcat kunniaan o/ lol.

  VastaaPoista
 5. @kati mä VIHAAN sitä puuhaa XD siis mu on ihan sama ongelma..mulle tulee aina kaksari ja kaikkee muuta kivaa XD INDEED amen to that XD!

  VastaaPoista