maanantai 3. tammikuuta 2011

Keep your head down

Tänään ennakkojulkaistiin(< or whatever :D) TVXQ:n (currently TVXQ includes only HoMin aka Yunho & Changmin) tulevalta albumilta kappale nimeltään ''Why (Keep your head down)'' and I DON'T KNOW WHAT'S AIR/LIFE/ANYTHING ANYMORE!!! Kyseinen kappale/VIDEO here, douzo↓All I can say that it's perfect. Nothing less nothing more.. okay it's more, it's beyond words!! I.can't.take.this.

Oon luukuttanu tätä biisiä jo muutaman tunnin putkeen 7 tuntia kröhmm and I can't get enough.

Photobucket


IT'S FREAKING PERFECTION *cries happily*


Well I know from experience that I can only expect the best from the Gods of the East.

Photobucket


Keep your head down 'cuz this is the return of the king(s)! trust me, I'll do that gladly? Now even when they DEMAND me so nicely to do so....emhmm

Pistän tän albumin kyllä heti tilaukseen, kunhan vaan ehdn, toivottavasti ehdin ajoissa!!! I gotta get my own copy~~~

Photobucket


♥ ↑ ↑ ↑ ♥


Yep, oli pakko päivittää, nyt on niin paha kohtaus, en varmaa enää koskaan tuu olee näin järjissäni ku oon nyt kirjottaessani tätä merkintää. Joten... yeah.

Photobucket


2 fav scenes ♥_______♥


Palaan nyt iloiseen fanittamisen maailmaan 8DDDDDDDD Baibai~

♥:Braindead Crista.

7 kommenttia:

 1. YES PLZ!! ♥_______♥

  Pitää tilaa toi levy ja se uus JYJ ! Rahat menee taas yhyy....

  VastaaPoista
 2. @Kati oikeesti, TEEN KUOLEMAA ♥_____♥! ja jep todellaki! arvaa vaa kuka tilas viel sen Jaen photobookin.. ei menny siihenkä ku yli 130€ ja menee viel lisää tullissa.. ehhe...^^'' on tää rankka fanitus :D

  VastaaPoista
 3. Mistä tilasit sen photobookin?? Katoin et se tuli just myyntii Yesasiaa ja pääs jo riemunkiljahdus mut hitto ku se on sielläki KALLIS!!! DDDDD: Nöyyyyyh!

  VastaaPoista
 4. @Kati CDJapanista, se on sielki kyl pirun kallis >___< mut se oli must-have!!!

  VastaaPoista
 5. Mä just mietiskelen sen ostamista koska haluun sitä oikeesti NIIN PALJON *______* Ja siin on kyl aika paljon kaikenlaista.... ARGH XD

  VastaaPoista
 6. ARVAA KUKA PARITTAA NY NOITA KAHTA???? KIITOS TN JUST MIST LAITOIT GIFFIN MIS YUNHO VETÄÄ KÄDELLÄÄN TOSTA MINNIEN YLI !!!!
  JA APUA CHANGMIN.....MITÄ SILLE ON TAPAHTUNU???? HELVETTI ON IRTI !! SE ON NIIN ___RAISKATTAVA !!!!!! *q* KUOLEEEEENNNN
  IHANA_______TAPPAVA___POSTAUS KEEP YOUR HEAD DOWN ANSAITSI KYL NIIN POSTAUKSEN !!!!!! TAPPAVAA !!!!!!NOI GIFFIT ! TOI MUSA !!!! LALALLALAA ! IM DEAD !!!!

  VastaaPoista
 7. @slept NO ARVAA VITTU KUKA KANS!??!? (tosin YunJae vie AINA) MUT TÄLLÄ HETKEL TÖRKEET KIKSIT HOMINISTA!!! OHICFBECFNEKNE!!!!!!!
  SE ON IHAN VITUN PORNO NYKYÄÄ!! KATO, KANNATTI MENNÄ VINKUU ET ''CHANGMIN EI KOSKAA TEE MTN PAHAA..SE ON VAA SILLEE..MÖH!!!'' NI NÄI KÄVI!!!!!!!!!!!!
  JA JEP OLI VAA PAKKO VITTU TOO GOOD! KUSEN KULTAA♥

  VastaaPoista