tiistai 31. elokuuta 2010

It's nothing special.

Hello!

Mitään erityistä päivitystä ei ole nyt luvassa, vähän kuvaa uusista vaatteista käytössä ja...that's it :D Jtn ramblee ny kuitenkin so look forward to it/waste your precious time by reading it.Lauantain päivän asuna toimi above:


Neule: ONLY
T-paita: ZARA
Hame: ZARA
Laukku: Aleksi 13
Kengät: srsly..I don't remember


Close up of shirt, skirt, bag & shoes:
Propsit Sonjalle taas kuvista❤~

Kinda short post aye?
Tarkotuksena oli viel esitellä uudet kynnet, mutta koska rakas ipodini päätti sitten hieman seota kiitos ihanan itunesin, joudun tappelemaan sen kanssa nyt varmaan seuraavat 5 tuntia, että saan kaikki biisit (videoita ja kuvia en edes jaksa yrittää) laitettua sinne takaisin :--D mikä siis automaattisesti vaikutti siihen, että mun kynsisuunnitelmat kusi enkä varmana saa aikaseksi maalata uusia kynsiä joten sowwyyy~

Eilen oli muuten taas Zumba tunti :D HAHA! Olin enemmän pihalla kun viimeks, mut kyl tää tästä! ^^

Jeps, ei kai tässä muuta ^^
Meen jatkamaan itkupotkuraivari-kohtaustani nyt tän v*tun ihqd44 soittimeni kanssa! Katsotaan olenko vielä terveissä elämänvoimissa sen jälkeen vai suuntaanko maan alle kuula kallossa. . . We'll see!

Byebyee!!!

2 kommenttia:

 1. Miksi sulla ja Sonjalla on PIRUN IHANIA VAATTEITA!? 8( Oon niin kade.

  Ja sitten utelen... että ootko töissä ja jos olet niin missä? :>

  Ja rakastan sun hiuksia. ;_;

  VastaaPoista
 2. @hallusination Apua kiitos ;O Mä en tykkää kyllä melkein mistään mun vaatteista O.O nää uudet mitä ostin zarasta taitaa olla ainoot tällä hetkellä mitkä menettelee :'D

  Ja ei, en ole töissä ^^'' Leppoisasti vietän välivuotta ja jos en sitten ens vuonna pääse mihinkään opiskeleen, niin haen vasta sillon sit johonkin töihin ja toiv. pääsen :)

  Kiitos paljon ;_;♥!

  VastaaPoista