sunnuntai 8. elokuuta 2010

Hurricane✰Venus

Hello again!
Päivitystä luvassa taas muutaman päivän takaa ^^' päivittämisajan puuttumisen takia juttua kertyy vähän pidemmältä ajalta so I hope you'll understand. Thank you.
Lähdetäänpä liikkeelle viime torstaista, jolloin vietin päivän Särkänniemessä Sonjan kanssa^^! Kävin siellä viimeks varmaan -08(?) ku näin Anniinaa & Emppua ja nyt tuli semmonen tunne et on pakko käydä vähän päivittämässä kaikki vemputtimet + mun tavotteena oli saada Sonja suostuun kaikkiin ''hurjiin'' laitteisiin, joita se oli vastustanu ihan vastustamisen ilosta ja periaatteesta :D ja mission accomplishedhan sieltä sitten tuli! Way to go me!
Kuvamateriaali siltä päivältä on kyllä aika vähäinen, ei ollut päällä mitään kivoja vaatteita ja muutenkin kaikki meikit alko lagaan niissä laitteissa kun tuuli otti suoraan kasvoihin :')
Noh innostuin kuvaileen sitten vähän tornadoa, keinuja (en muista sitä ''uutta'' nimee!) ja karusellia!



I really like how these turned out ^^




En tajua kyl miksen ottanu kuvia esim. akvaariosta enkä eläintarhasta vaikka siellä käytiin ;O ja delfinaarion näytökseen ei edes viittitty yrittää kun siellä oli ihan törkee jono .___.' I wanted to go~~~I luv dolphins❤

ATM ulkona jyllää ihan TÖRKEE ukkonen ja kirjotan tätä merkintää ihan kusi sukassa enkä tiedä miten päin olisin TT^TT kohta menee nettikin ihan varmana ja salama iskee meidän taloon ja musta tulee koditon ja jos tuuri käy niin orpo eiku..wait wut? HELP NEEDED.



It's still the best :) ^




~


Syötiin sitten vielä Näsinneulassa sijaitsevassa ravintolassa. Itse söin (vaihteeksi) pippuripihviä ja Sonja otti jtn paistettua lohta, hyvää oli ^^

Perjantaina päivä kului sitten meidän lovely Jaejoongiee~ fanittamalla, hieman sivistyneesti siemaillen ja chatrouletessa riehuen :D Oli aika jännä päivä X)

Photobucket


You want some of this cute ass dork? You want it don't you? Well you can't have it❤


Lauantai kului, kuten arvata saattaa, lagaamalla & pientä päänsärkyä kärsien, ainakin omalla kohdallani :'D
Katsottiin Sonjan kanssa joitain random ohjelmia telkusta ja väiteltiin ja mässättiin, there's our amazing Saturday!

No tänään sunnuntaina käytiin porukoiden kanssa Tampereella syömässä Salud -nimisessä pihviravintolassa and I can tell you, it was soooo delicious! Believe it or not mut söin 300 grammasen pippuripihvin! Se oli niin hyvää! Jos joku lukija on lihan/pihvien ystävä eikä ole käynyt koskaan Saludissa, niin suosittelen, suurella sydämellä! Aivan taivaallista ruokaa meille lihansyöijlle❤!



ja olihan mun pakko ikuistaa tää jumalainen annos *o* I'm sorry~~


Päivän asu:



Pahoittelen hieman ilkeää ilmettäni, ei oikein luonnistunut toi kuvien otto aamulla ><'' en oo oikeestaan 99% koskaan tyytyväinen yhteenkään kuvaan jonka otan itsestäni, mutta mikäs blogi tää sitten olis jos täällä ei olis ikinä yhtään kuvaa musta itestäni ^^'' joten~

''Farkku''-paita: KappAhl
T-paita: b.young
Shortsit: Vero Moda
vyö: mom's old



close-uppia ^^ Tykkään kovasti tosta Kalevalan kaulakorusta nimeltä Halikon käätykoru, jonka sain tänä vuonna ylioppilaslahjaksi kummeiltani! It's cute~~




Olin tänään jotenkin harvinaisen tyytyväinen silmämeikkiini, vaikka se ei paljon normaalista meikistäni poikkea! Rajaukset onnistui (?) mielestäni hyvin ja päätin kokeilla vähän sinistä luomiväriä ja lopputulos on mielestäni ihan kivan piristävä :) (sorry for bad quality & sorry for my FINGLISH ^^'') Jätin tänään vaihteeksi (tai no en ole sitä yli viikkoon ollenkaan käyttänyt) pohjameikin ( meikkivoiteen+puuterin) kokonaan pois kuuman sään vuoksi! Mitä sitä turhaan meikkaamaan kun se kuitenkin valuu tuolla helteessä reisiä pitkin! ! !



Päivän asuun kuului vielä tämä GUESSin laukku, oikea tilaihme if you ask me! On myös yks mun suosikkilaukkuja, voisin tehdä niistä joskus postauksen oikein erikseen :) ( Se tulee olemaan kyl aika GUESS painotteinen postaus..^^')

Noniin enough ranting! Loppupäivän vietän rakkaan Nintendo DS:ssäni (kaipaisi pikaista blingaamista + uusia pelejä) ja fanfictionin parissa 8D



I have life u know?


ps. New jam:



long waited comeback & do u guys know; it ROCKS❤!!! Do listen!


Well see you guys later!! Please let me know what do you think~
CIAO!!~

2 kommenttia:

  1. oon sulle ehkä kiitoksen kyl velkaa tosta tornadosta !!!! HALUN UUSIKS ___HETI thx!!!♥ noi karusellikuvat onnistu kyl hyvin! *3* ja meikki kans.
    ps. tuli mieleen Yunho tost "well you can't have it" AHAHAHA ihanku Yunnie puhuis ton lauseen et hahaha JJ is mine!!! 8D

    VastaaPoista
  2. no niin olet ;) ja half pipest ja hurrikaanist ja kaikist :D ja vois!
    ja jep ne on kivoi *o* kiitän!!
    ja totta kai ;PPPP HAHA!! Jae belongs to him 8DDD!!

    VastaaPoista