torstai 14. huhtikuuta 2011

Shoes by Vivienne Westwood, new nails with acryl & 2 new dresses from ASOS.com





Kirjailtu puuvillamekko / Embroidered cotton prom dress






V-aukkoinen neulekangasmekko / V-neck jersey dress






Vivienne Westwood Anglomania For Melissa Lady Dragon Heart Heeled Sandals


Oon himoinnu noita Viviennen korkkareita jo varmaa vuodesta 2008, vaaleenvioletit olis aivan_unelmat mutta mustatkin käy koska ne natsaa paremmin kaiken kanssa! Mut jos vielä löydän ne violetit niin....en välttis pysty vastustamaan kiusausta :D Noi on tosi ihanat jalkaan, siis...täydelliset ja sopivat korkeet ( 10cm ). Hintaa oli 130€, vähän kirpas, mutta koska nyt kerranki noi löysin niin olihan ne nyt sit vaan pakko saada...^^/ I've been dying to get these shoes! Like, since year 2008! My favorites of these shoes are the light purple ones but black are good too since they match up well with everything! These shoes feel really good on legs, they are so comfortable & the heel is 10cm. I payed 130€ of them, ouch, but I just had to buy them when I finally found them!



Sit oon tylsyyteeni ostanu pari cosmoo & pari Disneyn klassikkoleffaa :)


Oon myös rampannu kuluneen viikon aikana tosiaan enemmän lääkärissä, kuin yleensä käyn edes vuodessa (tai kahdessa). Tiistaina kävin näyttämässä tätä mun jo yli kuukauden särkenyttä selkääni lääkärille & hän sitten totesi, että siellä on luultavasti joku nivel jotenkin yliliikkuva tai jtn muuta shaibaa. Pistihän hän myös mulle sitten lähetteen oikein fysioterapiaan :--D Kattoo nyt mitä tulee... Vainoharhaisena ihmisenä kävin myös sillon samaisena päivänä verikokeissa ja tulokset saan huomenna, jännittää! Toivottavasti ei tuu mtn huolestuttavia uutisia ^^'! / During past week I have been visiting hospital more than I usually do during a year or two ^^'' I went to see a doctor 'cuz of my sore back, he told me that there might be some joint fucked up or some shit.. dunno! Well he reserved a time to a physiotherapist for me, let's see if they can fix it! And such a paranoid little being I am, I also went to take blood tests on Tuesday & I will get the results tomorrow, let's hope the best that there's nothing too serious!

No jaa, tähän loppuun voisin esitellä mun tänhetkiset kynnet/ I wanna represent my new nails for you:





Tilasin ebaystä kaikkia akryylejä ja kimalteita ja kokeilin niitä nyt sitten ensikerran! Oon ihan tyytyväinen! Kuvissa näiden väri vaan vähän kellertää, on luonnossa kivemmat ja kirkkaammat! Tein ekaa kertaa myös oikee tällaset megablingbling- kynnet :D hehe! Mitä pidätte? / I ordered some acryls & bling blings from Ebay and I tried them for the first time for this nails! I think they turned out pretty OK ^^! What do you think ?

Nyt voisin mennä vähän siivoilemaan, twiittailemaan, meikkaamaan ja more importantly; tumblriin!!
Kyllä, noin 3-4 päivää sitten jäin niin pahasti koukkuun tohon paikkaan ettei taas mtn rajaa...oon vastustanu sitä vaan huvikseni jo jonkun puol vuotta mut nyt pimahti!

Here's my tumblr for y'all, if u are interested ^^!

MY TUMBLR


Illalla näen sitten vielä Elinaa! Huomenna Sonjaa ja viikonloppuna kutsuu ehkä baari (jälleen), dunno yet!
Mut joo, 'til next time, baibaii~!

2 kommenttia:

  1. oot kyl NIIN vastustanu tumblria XD muistan ku oikeen dissasit kun mä tein tunnuksen sinne ja mua melkein hävetti olla siel ku dissasit niin paljon lol XDDDDDDD

    mut hei noi KENGÄT !!!!!!!!! ihan tajuttomat !! ja mun mielestä toi väriyhdistelmä sopii sulle tosi hyvin :)♥ ihana toi valkonen mekko kans *----* ja kynsistä VIELÄ sen verran et ne menee ainakin kuvien perusteella mun top-3:een sun kynsistä! :3

    VastaaPoista
  2. @slept hahahah XDD niin dissasin XD en kyl vieläkään tykkää sen nimestä XDDD ihme kirjainmössöö mut joo..:XDDDD

    kiitos! Tykkään kans *__* ofc~! Haluisin noi saatana kaikkina väreinä XD
    kiitoskiitos <3 ja joo ne on kyl kans ehkä mun top3:ssa :D

    VastaaPoista