perjantai 10. joulukuuta 2010

First day of my life

Yo!

Kuulumisia kuluneelta viikolta luvassa ja vähän ostoksiakin :)!

Viime sunnuntaina kävin siis tosiaan juhlistamassa ystäväni Danielan lakkiaisia kyseisen henkilön asunnolla :)! Viivyin parisen tuntia, juttelin ihmisten kanssa ja suunniteltiin jo seuraavaa kunnon ryyppäjäisreissua ( ai miten niin oon jo tuleva alkoholisti?) jota odotan innolla *o* Ladies, if you read this, we r gonna have so much fun ;)! Korokkeet kutsuu XD!

Nappailin vaan muutaman kuvan kännykällä ja laatu on siks vähän crappy, vaihteeks. Hauskaa oli kyllä, oli oli :)♥Dada ei halunnut kuvia, mutta minä vaadin, joten here u have it XD! Söpö~~ And spot the hat!!
Ellu & Riikka :) Where's my ho's at?
Mestarikuvaaja Joonas! Hah oli pakko ikuistaa, ihan vaan kertoakseni, että hän ja hänen kameransa ( Heinin kamera jos nyt tarkkoja ollaan) eivät olleet kovin tervetulleita kenenkään vieraan lähelle :--D Joonas kun osasi valita kaikkein ihanimmat kaksoisleuka-kuvakulmat jne! Ei kameraa siis hänelle enää :)


Maanantaina hengattiin sitten perus possen voimin ( Minä, Sonja, Roosa, Shöpään aka Valtteri, Paupe & Jaakko) Roosan luona ja vietettiin itsenäisyyspäivää! Vaihdettiin pitkästä aikaa kuulumisia ja katseltiin leffoja, mm. Marttyyrit (♥) & Jurassic Park 2 ! Ohjelmaan kuului myös linnanjuhlien asuhirvitysten dissausta ja huippiksen katselua! Lopulta mentiin vielä Pirkkalan ABC:lle istuskelemaan ja höpöttään kaikkee shaibaa~Kuvasta puuttuu Sonja ( joka onnistui katoamaan ABC:n ruokakauppaan 5 sekunnissa XD!) ja Angsti-Jaakko kuka nyt ei sitten suostunut kuvaan :'D
Roosa's pet turtle ^O^ She's so cute! Her name is Ruusu (Rose in English) :)♥


Keskiviikkona näin sitten Roosaa ja käytiin kaupungissa, omana tarkoituksena oli löytää jtn kevyempää päälle pantavaa sunnuntaina alkavaa Teneriffan matkaa varten, mission failed. En löytänyt mitään sinne matkalle kelpaavaa, kaikkea muuta kylläkin :--D Ehhe surprise! Kuvailin myös muuten vaan ympäri Tamperetta kaikkia näyteikkunoita yms, oli hieman turisti olo mutta...no jaa :-)Cute gingerbreads ^^
Sitten ne ostokset:


Ihanan pehmeää materiaalia! Ja olin kyllä erittäin tyytyväinen tähän hankintaan, oon meinaan halunnu melkeinpä juuri tällaista paitaa väreineen kaikkineen jo jonkin aikaa : 3I just love this movie! Had.to.buy


. Oon heikkona BOOTSEIHIN! Ja oon ettiny, sanotaanko vaikka näin; TÄYDELLISIÄ jo jonkin aikaa, ja nyt lykästi *o* Just ♥♥♥! Olis saanut olla viel oikeeta nahkaa ni olis ollu 100% perfect mut ei kai sen nyt niin väliä (kestäis vaan kengät pidempään ^^'')Tää paita oli päällä paljon kivemman näkönen kun vaan näin, mutta esittelen tän sitten joskus myöhemmin uudelleen päällä :)


Sit ostin viel tämmösen pienen söpön rasian Marimekolta ^^ Ajattelin lähinnä kuskaa siinä jtn buranaa kun sitä nyt vaan aina täytyy olla mukana sellaset 200 tablettia :---D ja en vaan voinu vastustaa ~Eilen sitten hengailin Sonjan kanssa ja fanitettiin DBSK:ta (♥♥♥) ja saatiin Supernaturalin 4th season loppuun, ARGH IN NEED OF MORE!!!! Seuraavaks olis tosin tarkotus alkaa kattoon Prion Breakia alusta ja sit vähän myöhemmin SPN 5th season :--DD HAHA!!

Ajattelin tästä nyt vähän paikkailla matkaa varten ei ole kyllä mtn pakattavaa >< ja postata vielä myöhemmin toisen postauksen (luultavammin, viimeistään huomenna) kunhan äiti tuo mun paketin postista *O* Tarkotuksena olis myös varmaan nähdä Sonjaa illalla ja palvoa sen uudistunutta tatuointia ~~ Hehhe!

Well enough of this rant, I'm outta here, see you later ♥
Ps. Don't forget me even though I'll be away for a week! I will take photos from my trip!! Look forward to that :)

In English:

Hi~~
Well I've been doing kinda many things during past week! On Sunday I celebrated my friend Daniela's graduation! First 3 pictures are from there! I really enjoyed my time, even though I couldn't go to bar 'cuz I was feeling sick ToT!

On Monday I saw my other friends & we watched movies (Martyrs & Jurassic Park 2) & just hanged out & talked! Check out that cute picture of my friend Roosa's pet turtle T^T Isn't she cute♥?

Well, on Wednesday I spent time w/ Roosa & we went shopping! I found 2 new shirts & new shoes! Also bought 1 dvd & some little box that I just simply couldn't resist :')

Yesterday I saw Sonja & we fangirled over DBSK & finished watching Supernatural season 4! I need more DBSK HAHA and also more SPN *___*♥

Well, now I should pack for our trip to Tenerife! We are going to leave on this Sunday & be back the next Sunday ^^' (dang I will miss 2 episodes of Dexter's 3rd season addicted to TV? Me? ) I have no clue what I will take with me, I'm sad that I can't take my laptop, I can't update so much ( twitter I be missing you T^T~~) but I guess I will survive.... I hope XD

That's pretty much it, I hope you enjoyed! Leave comments if you want, you can make me happy that way ;P

Baibai!
♥: C

3 kommenttia:

 1. "Kuvasta puuttuu Sonja ( joka onnistui katoamaan ABC:n ruokakauppaan 5 sekunnissa XD!)"
  no anteeks XDD I'm just so quick ;--D
  ja angsti-Jaakko.......:'DDDD noi kaikki ostokset = ♥! toi RASIA! rakastuin siihen nyt ku nään sen täällä!!!TOI KARHU! XD ! ja kengät on NIIN Jae..ihania btw noi tamperekuvat, noi piparit *--*
  ja Ruusu!

  VastaaPoista
 2. @slept Oikeesti, huutelin ympäri kauppaa et mis oot ja en löytäny sua mistään?! (miten voi kadota kolmen hyllyrivin kätköihin?! XD)
  ja kiitän, I raike them also♥ Ja oli vaa pakko ostaa toi rasia *o* Son niin kätevä!~~~ pilleri-Crista kröhm...
  Hehhe, Jaellahan EI ikinä ole mtn vaikutusta mun ostoksiin ;--D ei toki ehhehe~
  Ja kiitän kiitän, oli pakko kuvailla *_* Ja joo ne oli nii söpöi!
  Ja Ruusu on vaan niin♥

  VastaaPoista