lauantai 31. heinäkuuta 2010

❤Let's start!❤

So here I am, again :)!
Päätinpä tässä aloittaa bloggaamisen uudelleen tämmösen muutaman kuukauden vakavan- ja vähän vähemmän vakavan harkinnan jälkeen. Tarkoitus olis kirjoitella tosiaa yksinkertaisesti mun elämästä ja kaikesta mitä siihen liittyy, tai no, ei ehkä ihan kaikesta kuitenkaan ;), mut suurinpiirtein :D

No tää eka postaus tulee kyl jo muutaman päivän takaa, mutta oltiin tosiaan keskiviikkona kattomassa Sonjan kaa Tampereen Pyynikin kesäteatterissa näytelmä nimeltä ''Häräntappoase'' ja pakko myöntää, oli viihdyttävä :D! Se sai todellakin mielen piristyyn :) Suosittelen :)! (Hienoo koittaa kirjottaa tätäki postausta ku en muista enää mitään...)
Tässä oli senpäiväinen asukokonaisuus.
T-Paita: H&M
Shortsit: Vero Moda
Kengät: Spiritstore
Lähikuvaa noista kengistä ja myös Versacen laukusta. On muuten ihanan tilava tuo laukku ~ hieman vaikea vain aina välillä yhdeistellä mihinkään noiden kultaisten härpäkkeiden(?) takia :'D Mutta noista kengistä viel sen verran; on kyl ehdottomasti yhdet mun lemppari korkkarit. Ne on tosi mukavat jalkaan ja tykkään muutenki niiden mallista. Ja noi pitsikoristelut on niin söpöjä, ja noi rusetit kans ´3`.Sit tähän loppuun postasin ny viel tämmösen 'closeupin'. Vedin tona päivänä kaikki hiukset ekaa kertaa taakse ja viel noin kireelle ponnarille. Ihme, että mulla ei ruvennu särkee päätä. Mut tosiaan syynä tää h*lvetillinen_kuumuus! Eihän tätä kukaan kestä aye? Kuumaverisenä minä ainakaan.. mut niin otsista ei tosiaan kauheesti kiinnosta pitää kun se rupee lagaan kuitenki. Kaiken pohjameikinki jätin pois samasta syystä ja keskityin vaan silmämeikkiin.
No jaa..eiköhän tää postaus ollu tässä, onnittelen sitä kuka jaksaa tätä aktiivista/vähemmän aktiivista blogia ruveta seuraamaan :) Tiedän kyl sen jo valmiiks et nää mun päivitysajat tulee oleen sitä 4AM luokkaa ku oon koko ajan menossa..


Oh well, hope you liked, see ya ~
Ciao!

2 kommenttia:

  1. woohooo!!!! yay !!! 8D mitennii et osaa kirjottaa suomee täähän oli tosi selkeetä jajaja ! keep upp;)) ♥

    VastaaPoista
  2. yayyay ^^ no en osaa :D ei kuulu mun erikoisalaan toi suomenkieli vai mikä se oli :D HAHA!! mut thanx :D & I'll try, I'll try~

    VastaaPoista